Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz żurek Anna Lec franooooo Magne Jorstad (8660 niezalogowanych)
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
hejka!dzis pogoda bergenska!czyli deszczowa w piatek z coreczka jade do ablegoy to jest centrum zabaw dla dzieci niech sie skarbeczek wyszaleje caly tydz tylko z mama wiec przyda sie jej rozrywka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
Baska napisz mi gdzie je st to centrum zabaw bo cos slyszalam ale nie wiem gdzie to jest. A ile latek ma Twoja corcia? moje maja 4 i 2,5miesiaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
hejka!ablegoy jest na Fanatorget !podam ci dokladny adres>Aurdalslia10,5253Sandsli! Moja coreczka ma 2latka i 4mies!w piatek jade tam ,tam sie wyszaleje!jest to fajne centrum zabaw dla dzieci !tam dziecko bezpiecznie moze poszalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
hej
mialyscie wczoraj tez problem z portalem i forum? bo mi jakies bledy wyskakiwaly caly czas a wogole top forum nie bylo .
U mniedzisiaj dzien urodzinkowy bo moja circia konczy 4 latka. MA bal w przedszklou wiec jutro bedzie w domku.
Pogoda ladna, troche mrozno ale bez deszczu co najwazniejsze. Chciaz w Bergen to norma ze pada, bergen ma swoj klimat co do tego, to przez 7 gor miedzy ktorymi lezy bergen i dlatego ...chociaz czasem pada w centrum a u mnie nie
Milego dnia wszystkim Bergenczykom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
HEJ MARTA!!!
NIE TYLKO TY MIAłAś WCZORAJ PROBLEMY ,JA TEZ WOGóLE NIE BYłO FORUM.U NAS W POLCE POGODA ZAPEWNE TAKA SAMA I NA DODATEK PEłNO ROZTOPóW I BłOTA JUż NIE MOGE DOCZEKAC SIE KIEDY TAM DO WAS PRZYJADę POZDRAWIAM WAS MIJE KOCHANE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
A lato Mariolka u nas jest naprawde lade i goraaace, tak bynajmniej bylo w zeszlym roku. U mnie n atertnes jest plaza i jets naprawde fajnie, mozna tam aly dzien siedziec i sie wygrzewac. Maja trampoliny i mozna tez na samych skalach sie wygrzewac. Bo tutaj inaczej wygladaja plaze nic w PL...calkiem inaczej...prawei piasku nie ma a jak jest to z muszelkami i tak w stpoy daje jak ostry pelling dlatego dzieci maja takie piankowe klapki zeby nozki byly cale.
u Na sniie ma blota bo prawie zieki nie ma tylko sama skala
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
Marta mój mąż dokładnie to jest we Floro i widzialam na zdjęciach jak jest tam pieknie w lato ,zreszta sam krajobraz jest wspanialy te fiordy,widy na i te białe noce,ale ze względu na dzieci będziemy musieli przeprowadzić się do bergen -chodzi o szkołę zresztą w lutym jade do męza i zobacze jak tam u niego jest ze szkołą dla dzieci ,może na sam początek dopóki nie załapiemy jezyka byłby być w mniejszej miejscowości, jak myślisz????pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
nie moge jeszcze tu calkowicie sie odnalezc na tym forum!chcialam napisac tutaj ale wyszlo ze utworzylam nowy temat hehehe!no trudno!chcialam sie zapytac Mariolciu kiedy przyjezdzasz tutaj??w srode spotykamy sie z marta !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariolka)
Wiking
Hej Basia.
Ale macie fajnie że możecie się spotkać napewno gdybym była już w NO to tez bym do Was dołączyla.Ja muszę poczekać aż moje dzieci skończą ten rok szkolny czyli do czerwca ale sercem jestem w No juz od dawna.Nie możemy się już wszyscy doczekać tej przeprowadzki.Mam nadzieję że będziemy mialy caly czas ze sobą kontakt i z Martą i napewno spotkamy się kiedyś razem.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
fajni e mariolciu!bardzo sie ciesze!akurat na samo lato!przyjedziecie!superrr!sezon grilowy!!rozpoczniemy !!napewno sie spotkamy!! juz tez nie moge sie doczekac lata!!ale fajnie bedzie)bardzo serdecznie cie pozdrawiam!!!buzka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok